Τελευταία Νέα

27/11/12

Παρελθόν από τη Λεβάντε ο Φάνης Γκέκας!

Ο Φάνης Γκέκας δεν είναι πλέον μέλος της Λεβάντε, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στην Ισπανία ήθελαν να χωρίζουν πολύ σύντομα οι δρόμοι του Φάνη Γκέκα και της Λεβάντε, με την επιβεβαίωσή τους να μην αργεί να έρθει...
Το απόγευμα της Τρίτης, η Λεβάντε ανακοίνωσε επίσημα τη λύση το συμβολαίου του Έλληνα διεθνή επιθετικού, ο οποίος σε αυτούς τους λίγους μήνες παρουσίας του στους "γκρανότας" έπαιξε σε τέσσερα ματς της Πριμέρα Ντιβισιόν χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.
"Η Λεβάντε θέλει να ευχαριστήσει τον Γκέκα για τον επαγγελματισμό και την δουλειά του στους μήνες που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου και του εύχεται κάθε επιτυχία στα προσωπικά και επαγγελματικά του βήματα από εδώ και πέρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Λεβάντε.
Δηλώσεις για το "διαζύγιο" της ομάδας του με τον Φάνη Γκέκα έκανε ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, ο οποίος έκανε λόγο προσωπικά προβλήματα του παίκτη:
"Αυτή η περίοδος δεν είναι καλή για τον Γκέκα ούτε σε προσωπικό ούτε σε οικογενειακό επίπεδο, και εμείς πρέπει να εκτιμήσουμε όλες τις παραμέτρους.
Έχει προβλήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα πάντως με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Έλληνας άσος συμφώνησε με τους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο να αποχωρήσει παίρνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του, και όχι αποζημίωση για τον 1,5 χρόνο που είχε ακόμα στο συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου