Τελευταία Νέα

27/11/12

Παναθηναϊκός : Έδεσε μέχρι το 2016 τον Αλέξανδρο Ταμπάκη!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Αλέξανδρο Ταμπάκη για ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2016.
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα μέχρι το 2016 είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης με τον νεαρό γκολκίπερ να πηγαίνει την Τρίτη το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και να συμφωνεί σε όλα για την ανανέωση του συμβολαίου του και την τροποποίηση των όρων του.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την επίτευξη της συμφωνίας με μια λιτή ανακοίνωση που τονίζει: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ταμπάκη για την τροποποίηση των όρων του συμβολαίου του και την επέκταση της χρονικής του διάρκειας μέχρι το 2016".
Ο ίδιος ο νεαρός άσος μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους των πράσινων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους 
"Ο Αλέξανδρος ευχαριστεί θερμά την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναικός για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και διαβεβαιώνει όλους διοίκηση, προπονητές, συμπαίχτες και κόσμο πως θα δώσει το 100% για να τιμήσει αυτήν την εμπιστοσύνη σε κάθε ευκαιρία που θα του δωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου