Τελευταία Νέα

26/8/13

2η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0

Και «μπαμ» και «μπουμ»!
Έξι λεπτά ήταν αρκετά για τον Εργοτέλη να πετύχει δύο τέρματα με τους Αναστασάκο και Μπαμ Μπαμ, ώστε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Ένα εξάλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Εργοτέλη προκειμένου να επικρατήσει με 2-0 του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 2η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα της Κρήτης πήρε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς με τα γκολ του Αναστασάκου (46') και του Μπαμ Μπαμ (51').
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, απογοητεύοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλά πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα και στην συνέχεια δεν κινδύνεψε από τον Λεβαδειακό ο οποίος έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά κυρίως στην τελική προσπάθεια.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.
Διαιτητής/Βοηθοί: Παπαπέτρου (Αθηνών)/Τσολάκης (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών).
Συνθέσεις:
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά (87' Μπουρσέλης), Μπαμ Μπαμ (64' λ.τρ. Βερπακόφσκις), Χαντί, Αναστασάκος (89' Δωματάς).
Λεβαδειακός (Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (55' Μπούστο), Λαμπρόπουλος (79' Μάρτινς), Βασιλείου (62' Γιάντσης), Ορτέγκα, Κονέ, Μάντζιος.
Κίτρινες κάρτες: Γεωργίου (77', Λεβαδειακός), Μανόλο (85', Λεβαδειακός).
Σκόρερ: Αναστασάκος (46', Εργοτέλης), Μπαμ Μπαμ (51', Εργοτέλης).
Χωρίς ρυθμό το πρώτο ημίχρονο.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό από τις δύο ομάδες με τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 20' ο Εργοτέλης απείλησε όταν ο Αναστασάκος βγήκε απέναντι από τον Πρζιρόβσκι, όμως το σουτ του, έδιωξε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.
Δέκα λεπτά αργότερα (30'), ο Κοζορώνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Πρζιρόβσκι μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα (33') μετά από φάουλ του Κονέ, ο Γεωργίου πήρε την κεφαλιά, όμως ο Αθανασίου έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 40' για τον Λεβαδειακό, όταν ο Βασιλείου έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
"Καθάρισε"...Μπαμ μπαμ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Εργοτέλη, καθώς σε διάστημα πέντε λεπτών πέτυχε δύο τέρματα.
Στο 46', ο Μπαντιμπανγκά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή έκανε την μπαλιά στο Χαντί αυτός σούταρε προς την εστία και ο Αναστασάκος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα (50'), ο Ορτέγκα για τον Λεβαδειακό έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Κρήτης διπλασίασε τα τέρματά της.
Στο 51' λοιπόν ο Μπαντιμπανγκά, έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Μπαμ Μπαμ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο Λεβαδειακός από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να βγαίνει στην επίθεση. Στο 67' ο Μάντζιος δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 74' ο Ρέντζας έκανε το σουτ για τον Εργοτέλη με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η μεγάλη ευκαιρία απουσίαζε με αποτέλεσμα η ομάδα του Εργοτέλη να κρατήσει εύκολα το υπέρ της 2-0.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Μπαντιμπανγκά είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη με δύο ωραίες ασίστ που έβγαλε έδωσε την ευκαιρία σε Αναστασάκο και Μπαμ Μπαμ να πετύχουν τα δύο γκολ της νίκης.

Η απογοήτευση:

Το κακό ξεκίνημα του Λεβαδειακού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που προβλημάτισε. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν μπήκε με το μυαλό στο ματς και το πλήρωσε νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου