Τελευταία Νέα

28/8/13

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλη Πλατέλλα!

Στην ΑΕΚ Ντακόλ και Πλατέλλας!
Παίκτες της ΑΕΚ για τις επόμενες δύο σεζόν θα είναι οι Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλης Πλατέλλας, με την Ένωση να διατηρεί και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.
Πήρε φόρα και δεν σταματά στα μεταγραφικά η ΑΕΚ! Η «Ένωση» ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση των Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγέλλη Πλατέλλα. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά για τα επόμενα δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη μία σεζόν. 

Όσον αφορά τον 27χρονο Βραζιλιάνο αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Καλλιθέα, χωρίς μέχρι στιγμής να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας. Ενώ, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, τα είχε βρει εδώ και καιρό με τους «κιτρινόμαυρους» και απέμενε μόνο η ενεργοποίηση της συμφωνίας. 


Ο Πλατέλλας, που παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2012 στην Καλλιθέα, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στη Skoda Ξάνθη έχοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο.

Στις πρώτες τους δηλώσεις και οι δύο παίκτες τόνισαν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στην θέση που ανήκει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις συμφωνίες με τους Αlexandre D' Acol και Βαγγέλη Πλατέλλα. Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά διάρκειας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο. Mετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δήλωσαν : 

Alexandre D' Acol: 

" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της AEK. Εχω μεγάλη επιθυμία να δουλέψω σκληρά για να γυρίσει η ΑΕΚ στη θέση που πρέπει να είναι για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας". 

Βαγγέλης Πλατέλλας: 

" Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψει η νέα μου ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη"». 


Δείτε βίντεο με τον Αλεσάντρε Ντακόλ:

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου