Τελευταία Νέα

30/9/13

Παναθηναϊκός - Βύζα Μεγάρων 4-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Βύζα Μεγάρων σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Σκόρερ για τους "πράσινους" οι Αμπεΐντ (δις), Μπαλμπόα και Κουσίδης.
Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση όσων δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχή, των "κομμένων" αλλά και των νεαρών παικτών είχε ο Γιάννης Αναστασίου.
Με τους Σάμιο, Ρούτερ, Βονόρτα και Φος στον πάγκο το Τριφύλλι ξεκίνησε με τους Ταμπάκη, Αναστασόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Πίντο, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Ατζαγκούν, Μουζακίτη, Μπαλμπόα και Καρέλη. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους.
Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη  και για τις δύο ομάδες στο χώρο του κέντρου. Τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να σκοράρει. Ο Καρέλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αναστασόπουλο ο οποίος γέμισε έξυπνα την μπάλα στον Μπαλμπόα με τον Ουρουγουανό επιθετικό να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Άλλαξε και "καθάρισε"
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα του. Ο Γκέκας έκατσε στο τέρμα με τους Βελάσκες Σπυρόπουλο και Μυρθιανό να αγωνίζονται στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.
Ο Σταματάκης ήταν ο αμυντικός χαφ, ενώ μπροστά του ήταν οι Μαλντίν, Αμπέιντ. Δεξιά έπαιξε ο Κουίνσι και αριστερά ο Κουσίδης, ενώ ο Μπαϊράμι είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τοτσέ. Εκείνος που ξεχώρισε για την όρεξή του ήταν δίχως αμφιβολία ο Κουίνσι.
Ο μεσοεπιθετικός από την Γκάνα ήταν ορεξάτος και όλες οι επιθετικές προσπάθειες περνούσαν από τα πόδια του. Στο 57' ο Κουίνσι έκανε εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα με τον Τοτσέ να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Αμπεϊντ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Γκανέζος έκανε μία ακόμα καλή ενέργεια, βρήκε τον Τοτσέ στα αριστερά της επίθεσης, ο Ισπανός επιθετικός γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Κουσίδης σκόραρε. Στο 69' ο Αμπεϊντ με τον Τοτσέ έπαιξαν το 1-2 και ο πρώτος πλάσαρε εύστοχα για το 4-0.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μιχαλόπουλο.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Βύζαντας: Λούκιτς, Σταμόγιαννος, Μανδύλης, Γιάντριτς, Παπαευθυμίου, Μαζιώτης, Μπελέρι, Αργυρίου, Αρναρέλης, Μεϊντί, Τζάρκος.
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Γκέκας), Αναστασόπουλος (46' Σπυρόπουλος), Χουχούμης (46' Μυρθιανός), Κουτρουμπής (46' Βελάσκες), Πίντο (46' Σταματάκης), Δώνης (46' Μαλντίν) , Γιαννιτσάνης (46' Αμπεΐντ), Ατζαγκούν (46' Μπαϊράμι), Μουζακίτης (46' Κουσίδης), Μπαλμπόα (46' Τοτσέ), Καρέλης (46' Κουίνσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου