Τελευταία Νέα

23/11/13

12η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Επιστροφή… με Καραγκούνη για Ατρόμητο, 1-0 τη Βέροια | onsports.gr
Με γκολ του Καραγκούνη ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Βέροιας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη έφτασε στους 21 βαθμούς.
Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος ο οποίος μετά από ένα κακό παιχνιδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη, πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" με γκολ του Καραγκούνη και έτσι έφτασε στους 21 βαθμούς. Από την άλλη η Βέροια ήταν και πάλι κακή και έμεινε στην τελαυταία θέση με 7 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες. Χωρίς φάσεις, χωρίς ρυθμό με τον Ατρόμητο στην μοναδική του ευκαιρία να πετυχαίνει και το γκολ με τον Καραγκούνη. Η Βέροια από την πλευρά της παρατάχθηκε καθαρά αμυντικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε πολύ λίγο με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή και ένα δοκάρι με τον Λαζαρίδη, αλλά μέχρι εκεί. Η Βέροια από την πλευρά της έκανε δύο σουτ σε όλο το ματς απογοητεύοντας και πάλι με την απόδοσή της.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας).
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας).
Συνθέσεις:
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (91' Καραμάνος), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (83' Γεωργίου), Ουμπίδες, Μπρίτο (72' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.
Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' Αναστασόπουλος), Αποστολόπουλος (77' Τζημογιάννης), Ορέστες, Τραπ, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοιτς, Σισοκό, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (58' Μάνος).
Γκολ: Καραγκούνης (43', Ατρόμητος).
Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης (86', Ατρόμητος)-Μπαργκάν (45', Βέροια), Αμαραντίδης (74', Βέροια), Τζημογιάννης (83', Βέροια), Σισοκό (89', Βέροια).

Ανασκόπηση αγώνα:

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Περιστερίου θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Ο Ατρόμητος απέκτησε από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να φτάσει στα καρέ της Βέροια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η Βέροια από την πλευρά της παρατάχθηκε καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να "καταστρέψει" το παιχνίδι των γηπεδούχων.
Η μοναδική φάση σε όλο το 45λεπτό έγινε δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου Στο 43' λοιπόν, ο Παπαδόπουλος έκανε την μπαλιά στον Καραγκούνη ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Λόπεθ και να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ήταν πάρα πολύ κακό και σίγουρα όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν.
Ανέβηκε ο ρυθμός στο δεύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε λίγο με τον Ατρόμητο να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 56' ο Μπρίτο έκανε το σουτ με τον Αναστασόπουλο να διώχνει την μπάλα, ενώ στο 63΄ο γκολκίπερ της Βέροια μπλόκαρε εύκολα του σουτ του Νάστου.
Η πρώτη ευκαιρία της Βέροιας στην αναμέτρηση ήρθε στο 64', με τον Μπεν να κάνει το πλασέ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ο Ατρόμητος απάντησε στο 68' στις ευκαιρίες φτάνοντας κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά από την κεφαλιά του Λαζαρίδη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αναστασόπουλου.
Η Βέροια προσπάθησε να ανέβει μέτρα στην συνέχεια στο γήπεδο χωρίς αποτέλεσμα. Στο 84' το σουτ του Γεωργίου ήταν άστοχο, όπως και του Μπεν στο 88' για τους φιλοξενούμενους.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 1-0 και να φτάνει στους 21 βαθμούς.

MVP:

Ο Θανάσης Καραγκούνης πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και χάρισε στον Ατρόμητο μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη.

Απογοήτευση:

Το παιχνίδι ήταν κακό και από τις δύο ομάδες και σίγουρα απογοητεύτηκαν οι φίλαθλοι που πέρασαν το απόγευμά τους στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου