Τελευταία Νέα

26/3/14

31η Aγωνιστική Super League : ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0

                               Ατρόμητοι... Βραζιλιάνοι

Με γκολ των δύο Βραζιλιανών του (Ζε Εντουάρντο, Ντουντού) ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 στο Θόδωρος Βαρδινογιάννης.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ που χόρευε σάμπα απέναντι στον Ατρόμητο στο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Με γκολ των Βραζιλιάνων Ζε Εντουάρντο (57') και Ντουντού (67') επικράτησε δίκαια με 2-0 της ομάδας του Παράσχου και ανέβηκε προσωρινά στην έκτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις, γνώρισαν την ήττα για πρώτη φορά φέτος με 2 γκολ διαφορά, χάνοντας παράλληλα και το αήττητο μετά από 5 αγωνιστικές.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Θόδωρος Βαρδινογιάννη".
Διαιτητές: Κουτσιαύτης, Μαγιάνης, Καμπούρης.
Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού, Ροβίθης (Κουτσιανικούλης 65'), Κάλαϊτζιτς (Φραγκουλάκης 90'), Ζε Εντουάρντο (Στάθης 74'), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.
Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (Ναπολεόνι 77'), Φυτανίδης, Γεωργίου (Μπρίτο 65'), Μπάλλας (Φωτάκης 71'), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.
Γκολ: Ζε Εντουάρντο 57', Ντουντού 67'.
Δοκάρι: Μπρίτο 78'.
Κίτρινες κάρτες: Ζόρο 72', Κουτσιανικούλης 86' - Φωτάκης 84'.

Ανασκόπηση αγώνα:

Άνευρο και χωρίς ρυθμό το παιχνίδι στο Ηράκλειο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πώς η πρώτη (και μοναδική) αξιόλογη φάση ήρθε με τον προωθημένο Ζόρο στο 23' σε εκτέλεση φάουλ. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας (56-44%) χωρίς όμως να βρίσκει διαδρόμους για να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Ο ΟΦΗ πίεζε αρκετά ψηλά και προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις.
Από την πίεση ψηλά ήρθε και το γκολ για τους γηπεδούχος με τον Ζε Εντουάρτο στο 57' (1-0). Με εξαιρετική κάθετη πάσα του Ροβίθη στον Βραζιλιάνο! Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά ο ΟΦΗ ξαναχτύπησε στο 67' με τον Ντουντού που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας σε σέντρα του Μιλιάζες (2-0).
Οι φιλοξενούμενοι μετά και το δεύτερο τέρμα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να βγουν μπροστά. Ο Παράσχος έκανε τις αλλαγές του (με τον Ταυλαρίδη να αποθεώνεται από τον κόσμο του ΟΦΗ) αλλά το σουτ του Μπρίτο στο 78' βρήκε το δεξί δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στην αναμέτρηση που κέρδισε δίκαια η ομάδα του Σα Πίντο.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Η πολύ καλή η παρουσία του Ζε Εντουάρντο στο σημερινό παιχνίδι επισφραγίστηκε με το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στην αλλαγή του, η καλύτερη ανταμοιβή για την εμφάνισή του.

Η απογοήτευση:

Ο Καραμάνος κλήθηκε να καλύψει το κενό του Δημήτρη Παπαδόπουλου χωρίς επιτυχία. Σε χαμηλή πτήση βέβαια η γενικότερη μεσοεπιθετική παρουσία του Ατρόμητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου