Τελευταία Νέα

29/4/14

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Με σκόρερ τους Παπαδόπουλο και Κολοβό, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Τρίτης (29/4).
Μετά τον Πανιώνιο, οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν και του Λεβαδειακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη (29/4).
Πολλές αλλαγές ξανά για τον Μίτσελ, λιγότερες για τους φιλοξενούμενους σε ένα παιχνίδι που οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν πιο κεφάτοι.
Χουτεσιώτης, Τόρες, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Καραγκούνης, Εντινγκά, Φουστέρ, Κολοβός, Σάλιακας, Σαβιόλα και Βαλντές, ήταν η ενδεκάδα των γηπεδούχων και Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Βούκσεβιτς, Ορτέγκα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γουόρντεν, η αντίστοιχη των φιλοξενούμενων.
Οι παίκτες του Μίτσελ έπαιξαν πολύ από το πλάι και είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Φουστέρ (9'),Βαλντές (21'), Εντινγκά (24') και Κολοβό (33'), πριν δώσει την λύση ένας αμυντικός. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο 34' σε μια προώθηση του πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάλιακα και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0.
Στην ανάπαυλα έγιναν αρκετές αλλαγές για τις δύο ομάδες και μετά από εξαιρετική ασίστ του Ιμπαγάσα, ο Κολοβός στο 62' με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
Στο 75’ ο Σκέμπης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, από θέση έξω αριστερά, όμως ο Στρέζος ήταν σε ετοιμότητα και εκτινάχθηκε στο δεξί του παραθυράκι στερώντας το γκολ στους Βοιωτούς του.
Στο 79’ Κολοβός και Ιμπαγάσα άλλαξαν ρόλους (ο πρώτος τροφοδότησε τον δεύτερο) αλλά ο Πρζιρόφσκι απέκρουσε,την προσπάθεια του "Κάνιο". Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμούρης με βοηθούς τους Κουρομιχελάκη και Κιούση, ενώ τέταρτος ήταν ο Δριτσάκης. Άπαντες του συνδέσμου Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σκόρερ: 34’ Παπαδόπουλος, 62’ Κολοβός / -.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Τόρες, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Καραγκούνης, Εντινγκά, Φουστέρ, Κολοβός, Σάλιακας, Σαβιόλα, Βαλντές.
Αγωνίστηκαν και οι: Στρέζος, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Μπουχαλάκης, Ιμπαγάσα, Βούρος, Βλαχοδήμος.
Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Βούκσεβιτς, Ορτέγκα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γουόρντεν.
Αγωνίστηκαν και οι: Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Καπό, Πετράτσι, Γκονάλβες, Αποστολόπουλος, Γιάντσης, Καπός.
* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου