Τελευταία Νέα

29/4/14

Πανθρακικός : Παρελθόν οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Χρήστος Τζάνης και Ντιόγκο Ζορντάο!

Ο σχεδιασμός του ρόστερ του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με τους Αχιλλέα Σαρακατσάνο, Χρήστο Τζάνη και Ντιόγκο Ζορντάο να αποτελούν οριστικά παρελθόν.
Οριστικά παρελθόν από το ρόστερ του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελούν οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Χρήστος Τζάνης και Ντιόγκο Ζορντάο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονταν στην αποστολή του φιλικού παιχνιδιού του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό κάτι που μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογικό αλλά όπως αποδείχθηκε μόνο τυχαίο δεν ήταν.
Φυσιολογικό για τον λόγο ότι ο Σαρακατσάνος δεν ήταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως είχε ενημερωθεί και την παραμονή του τελευταίου παιχνιδιού του φετινού πρωταθλήματος της Super League με τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή.
Κι όσο για τους άλλους δύο, Τζάνη και Ντιόγκο, διαπιστώθηκε μετά και από την τελική όπως αποδείχθηκε συνάντηση πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό με αποτέλεσμα να μην παραμείνουν στο ρόστερ του Παναθρακικού για μία ακόμη χρονιά.
Μετά από την εξέλιξη αυτή οι τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ πως τελούν σε υποχρεωτική άδεια από τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι την ημέρα του Μάη που θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις. Για την ιστορία ο Σαρακατσάνος θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τρία χρόνια στο δυναμικό της ομάδας της Κομοτηνής ενώ οι Τζάνης και Ντιόγκο μετά από 1,5 χρόνο.
Κι όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους; Ο Σαρακατσάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Κύπρου αλλά και από το πρωτάθλημα της Super League, ο Τζάνης βρίσκεται στο στόχαστρο και του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ντιόγκο το πιθανότερο είναι να επιστρέψει σε ομάδα αγγλικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου