Τελευταία Νέα

17/5/14

Βέροιας : Tέλος οι Πετρ Τραπ και Ίσμαελ Γκονσάλβες!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της Βέροιας αποτελούν παρελθόν από το φετινό ρόστερ μετά τους Κομόλοφ, Σιόντη και Ζεζίνιο. Πρόκειται για τους Πετρ Τραπ και Ίσμαελ Γκονσάλβες ενώ ακολουθεί και ο Μαχαμαντού Σισοκό.
Παρελθόν από το φετινό ρόστερ της Βέροιας μετά τους Κομόλοφ, Σιόντη και Ζεζίνιο αποτελούνε οι Πετρ Τραπ και Ίσμαελ Γκονσάλβες ενώ ακολουθεί και ο Μαχαμαντού Σισοκό.
Μία εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τους δύο ποδοσφαιριστές σε αντίθεση με τον Σισοκό καθώς όλα έδειχναν πως θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας και τη νέα περίοδο. Ο λόγος της μη παραμονής του έχει να κάνει για τον λόγο ότι δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό.
Κατά τα άλλα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Βέροιας με τους οποίους έχει γίνει επαφή για ανανέωση των συμβολαίων τους πιο κοντά σε συμφωνία και παραμονή τους φαίνεται πως βρίσκονται οι Βεργώνης και Αμαραντίδης, ενώ ο Γεωργιάδης πιστεύεται πως δύσκολα θα παραμείνει.
Τέλος όσον αφορά το θέμα της παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Ράτκο Ντόστανιτς εξελίσσεται σε σίριαλ με πολλά επεισόδια καθώς η συνάντηση κριτήριο μετατέθηκε για τις αρχές της εβδομάδας κι ενώ ήταν να γίνει χθες με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Γιώργο Αρβανιτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου