Τελευταία Νέα

1/9/14

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού μέσου, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Χωρίς να κάνει γνωστές της λεπτομέρειες της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Ο 23χρονος έχει ακολουθήσει κανονικά προετοιμασία και συμμετείχε σε τρία παιχνίδι του βελγικού πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της σεζόν. 


Ο 23άχρονος (7/4/1981) ποδοσφαιριστής έφτασε στη χώρα μας τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Σέρβος διεθνής χαφ παραχωρήθηκε από την Άντερλεχτ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αντίτιμο της ρήτρας κυμαίνεται σε ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των Πρωταθλητών, αφού υπάρχει συμφωνία για τον αριστερό μπακ του Ατρόμητου, Κώστα Γιαννούλη.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση του Σέρβου μέσου:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς."


Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έκανε λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σέρβος μέσος, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μιλώντας στο Olympiacos TV.

Ο διεθνής χαφ στάθηκε στην σχέση Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα (σ.σ. πρώην ομάδα του τη σεζόν 2012/13), μίλησε για την ανυπομονησία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα, τα οποία χαρακτήρισε χρώματα της καρδιάς του, και υποσχέθηκε να δώσει το 100%!

Αναλυτικά:

Να σε καλωσορίσουμε στον Ολυμπιακό και να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την έλευσή σου στην ομάδα μας;

"Σας ευχαριστώ! Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με τόσο μεγάλη παράδοση! Γνωρίζουμε καλά πως πρώην ομάδα μου είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς και τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό! Μπορώ μόνο να πω ότι έχω επιστρέψει… σπίτι μου! Δε βλέπω την ώρα να φορέσω τα χρώματα του Ολυμπιακού, το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της καρδιάς μου!".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, την υποστήριξη των οποίων θα λαμβάνεις σε κάθε παιχνίδι τη νέα σεζόν;

"Αυτό που μπορώ να πω, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα σας δώσω το 100%! Θα προσπαθήσω να παίξω καλά και θέλω να δώσω ό,τι έχω για να κάνουμε κάτι καλό με τον Ολυμπιακό και να μεγαλώσω και εγώ περισσότερο ποδοσφαιρικά, μαζί με την ομάδα μου!".

             

Πρόκειται για έναν 23χρονο Σέρβο, ο οποίος μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος με τους "ερυθρόλευκους" την περασμένη σεζόν στο Champions League.
Ο Μιλιβόγεβιτς, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1991 στο Κραγκούγεβατς, ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ραντνίτσκι, αλλά έφτιαξε το όνομά του στη Ραντ Βελιγραδίου. Από εκεί τον... τσίμπησε ο Ερυθρός Αστέρας, για τον οποίο υπήρξε παίκτης-κλειδί για δύο συνεχόμενες σεζόν. Η μεταγραφή εκτός Σερβίας ήρθε τον Ιούλιο του 2013, με την Άντερλεχτ να τον εντάσσει στο δυναμικό της με πενταετές συμβόλαιο.
Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί είτε ως αμυντικός μέσος, καθώς θεωρείται καλός κόφτης, είτε ως κεντρικός μέσος. Διαθέτει καλό πόδι, αλλά και ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού πριν αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα της Άντερλεχτ, είχε δώσει το "παρών" στο Europa League, τόσο με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και με τη Ραντ.
Όσον αφορά στους τίτλους που έχει κατακτήσει, τη σεζόν 2011-12 αναδείχθηκε κυπελλούχος Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο όμως για δύο συνεχόμενες σεζόν πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην πρώτη του χρονιά στην Άντερλεχτ, πέρυσι δηλαδή, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα πρόσθεσε στη συλλογή του και το βελγικό Σούπερ Καπ.
Στην εθνική Σερβίας κλήθηκε για πρώτη φορά το 2012, στη φιλική νίκη με 3-1 επί της Χιλής, όπου και αγωνίστηκε για 85 λεπτά. Έκτοτε, μετρά άλλες έξι συμμετοχές, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, στα παιχνίδια με ΠΓΔΜ, Σκωτία (εντός) και Ουαλία, Βέλγιο (εκτός).

Τα νούμερα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε συλλογικό επίπεδο:


ΣεζόνΟμάδαΛεπτάΣυμμετοχέςΓκολ
2009-10Ραντ Βελιγραδίου32790
2010-11Ραντ Βελιγραδίου1467270
2011-12Ραντ Βελιγραδίου1551183
2011-12Ερυθρός Αστέρας1081141
2012-13Ερυθρός Αστέρας2413326
2013-14Άντερλεχτ1386210
2014-15Άντερλεχτ30930
Δείτε βίντεο με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς : 
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου