Τελευταία Νέα

1/9/14

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Τρέβις Σίμπσον!

Στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ Τρέβις Σίμπσον, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΓΟΡ.
Το Ρέθυμνο συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τους Φιτσπάτρικ, Χείλαρη, Κάουνσιλ, Άλεν, Κράβιτς, Φαγιέ, Μουρ και Σχίζα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Τρέβις Σίμπσον. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι στην Basket League ΟΠΑΠ με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει:
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον αθλητή Τρέβις Σίμπσον.
Ο Σίμπσον είναι 23 ετών (γεν. 5 Σεπτεμβρίου 1991), έχει ύψος 1.93μ και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Στην Αμερική αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2010-13) στους Greensboro Spartans, έχοντας στην τελευταία του σεζόν κατά μέσο όρο 18.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην περιφέρεια του κολεγίου του και 33ος σε ολόκληρο το NCAA.
 Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ φόρεσε, την προηγούμενη σεζόν, τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου σε 23 παιχνίδια, έχοντας 6.5 πόντους, 60% στα δίποντα, 13% στα τρίποντα, 75% στις βολές και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου