Τελευταία Νέα

28/10/14

2η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Εθνικός Σερρών - Ηρακλής 1-2

Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού Σερρών, επικρατώντας με 1-2 για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, φτάνοντας τους τέσσερις πόντους.
Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο επί του Εθνικού Σερρών με 1-2 πανηγύρισε ο Ηρακλής για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο "Γηραιός" του Νίκου Παπαδόπουλου, που είχε φέρει 1-1 με το Λεβαδειακό στην πρεμιέρα, μπήκε εξαιρετικά στο ματς και με δυο γκολ στο 6' και στο 22' με τους Κυριακίδη και Πασά έβαλε τις "βάσεις" για την επικείμενη νίκη του.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τσουβαλτζίδη στο 55' σε 1-2, ενώ από το 70' και μετά έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι. Βέβαια, αποκαταστάθηκε η αριθμητική τάξη στο 81' μετά την αποβολή και του Κούκολη, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.
Η ομάδα των Σερρών παραμένει χωρίς πόντο στο γκρουπ και βλέπει τις ελπίδες της για διάκριση να εξανεμίζονται, αν και ακόμα υπάρχουν τέσσερα ματς, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.
Συνθέσεις:
Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83' Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46' Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46' Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Πουρτουλίδης, (62' Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46' Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71' Στάμου), Κασσός.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου