Τελευταία Νέα

28/10/14

2η Aγωνιστική 1ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2

Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα (0-2) από τον Ταύρο, καθώς επιβλήθηκε του Φωστήρα. Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Μαρουκάκης (χρησιμοποίησε το χέρι), ενώ το δεύτερο τέρμα πέτυχε στο 64' ο Πατινιώτης.
Τους πρώτους της βαθμούς στον 1ο όμιλο της β' φάσης του Κυπέλλου πήρε η Παναχαϊκή, η οποία στην αναμέτρηση του Ταύρου επικράτησε του Φωστήρα. Οι Αχαιοί άνοιξαν το σκορ στο 36' με τον Μαρουκάκη, ο οποίος πάντως χρησιμοποίησε το χέρι. Ο Ντα Κόστα είχε βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά και ο στράικερ των Πατρινών άπλωσε το χέρι για να σκοράρει.
Στο 45'+1' ο Αναστασόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο «φονέας» επιχείρησε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά απέτυχε. Ίσα, ίσα που δέχτηκε και δεύτερο γκολ, στο 64' με τον Πατινιώτη, έπειτα από κούρσα και σέντρα του Στεργίδη.
Συνθέσεις:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μπίρης, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μπελέρης (67' Κανελλόπουλος), Ποτουρίδης, Κακαράς (18' Μεντί), Ράμα, Ματσούκας (29' Σιώπης), Μουστογιάννης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Κάργας, Άλλα, Ασίγκμπα, Πατινιώτης, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (68' Χούσα), Ζλατκόφσκι (46' Χαρτσιάς), Ντα Κόστα (75' Πλέγας), Μαρουκάκης.

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου