Τελευταία Νέα

28/1/15

15η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης-Ορφέα Αλεξανδρούπολης 3-1

Ο Άρης έκλεισε τον Α΄ γύρο του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με νίκη 3-1 επί του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, στο ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του.
Άρης έβαλε τις βάσεις από νωρίς στο 3΄ με τον Πόι και απάντησε με τον Καπνίδη στο 39 στο γκολ της ισοφάρισης του Ορφέα Αλεξανδρούπολης από τον Θεοδωρίδη στο 28΄ για να διμορφωθεί το τελικό σκορ στο 68΄ από τον Ν'Λουντουλού.
Tο ματς:
Ο Άρης ξεκίνησε επιθετικά και φουριόζος και απείλησε με τον Πόι στο 1' που σκόραρε στο 3' με πλασέ μετά από την σέντρα του Ν'Λουντουλού κάνοντας το 1-0.
Στο 9' ο Πόι δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε από την σέντρα του Λιόλιου ενώ στο 13' ο Καπνίδης ζήτησε πέναλτι. Στο 23' ο Κοσμίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Καπνίδη ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την κεφαλιά του Σαμαρά από το φάουλ του Σουνά.
Ο Άρης φλέρταρε με το 2-0 με το ένα δύο του Πόι με τον Λιόλιο σε κόρνερ και μετά την σέντρα του η μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοσμίδη. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 28' με την κεφαλιά του Θεοδωρίδη.
Στο 31' ο Άρης ζήτησε πέναλτι με τον Καπνίδη με το 2-1 για τον Άρη να έρχεται στο 38' με την κεφαλιά του Καπνίδη μετά από την σέντρα του Σουνά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης απείλησε στο 52΄ με τον Ν'Λουντουλού με την μπάλα από το σουτ του να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη.
Στο 62' ο Άρης απείλησε και πάλι με τον Κοσμίδη να απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Καπνίδη από την σέντρα του Πόι από τα δεξιά για να έρθει το 3-1 στο 68' για τον Άρη με το πλασέ του Ν'Λουντουλού. Κι όσο για την τελευταία φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 93' με το δοκάρι του Άρη από την προσπάθεια του Πόι.
Συνθέσεις:
Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81΄ Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν'Λουντουλού (85΄ Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66΄ Σταυρόπουλος).
Ορφέας Ελευθερούπολης (Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64΄ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (81΄ Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46΄ Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου