Τελευταία Νέα

9/1/16

17η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0

Όπως στο κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα Ατρόμητος και Πλατανιάς έμειναν ισόπαλοι, χωρίς τέρματα (0-0). Ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, που είχαν από ένα δοκάρι στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.
To πρόβλημα στο γκολ έκανε την εμφάνισή του σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες έμειναν στο 0-0 με τον Πλατανιά στην έδρα τους και δεν κατάφεραν να σημειώσουν την τρίτη σερί τους νίκη στη Super League. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση του Περιστερίου και από τις δύο ομάδες, με τους Χανιώτες να μην βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα για έκτο διαδοχικό παιχνίδι.
Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, κατά το οποίο τόσο οι "κυανόλευκοι" όσο και οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αλλά τα δοκάρια και οι τερματοφύλακες έπαιξαν το ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι 0-0 είχαν φέρει οι δύο ομάδες πριν από λίγες μέρες και στο κύπελλο. Την Τρίτη (9/12, 19.30) θα τα ξαναπούν στο ίδιο γήπεδο, στη ρεβάνς των "16" του κυπέλλου.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής:Αναστάσιος Παπαπέτρου
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Πίτου Γκαρσία (75' Λημνιός), Κοντοές, Ουμπίντες, Μπρίτο (63' Μαρσελίνιο), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λε Ταλέκ (85' Μπαστακός).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (73' Δημήτρης), Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87' Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (70' Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο.
Κάρτες: Ουσέρο (28') - Ράμος (8')
Ανασκόπηση αγώνα:
Λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο, Ατρόμητος και Πλατανιάς τέθηκαν αντιμέτωποι στην 17η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 2'.  Με το... καλησπέρα στην αναμέτρηση, η κεφαλιά του Μπρίτο "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου! Ήταν φανερή η πρόθεση των γηπεδούχων να μπουν δυνατά για να πάρουν το προβάδισμα νωρίς. Χαρακτηριστικό ότι στο 7' χάθηκε νέα καλή ευκαιρία, τούτη τη φορά με τον Λε Ταλέκ, ο οποίος  με αποτέλεσμα ο Μπανανά να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 14' απείλησε εκ νέου το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα. Ο Μπίτολο σέντραρε από αριστερά, ο Λε Ταλέκ πρόλαβε την έξοδο του Σωτηρίου, έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Έλληνα γκολκίπερ. Έως το 40' ο Πλατανιάς κατάφερε να ισορροπήσει, μια και πήρε μέτρα.  Η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία για τους Χανιώτες χάθηκε σε εκείνο το λεπτό. Ο Μουνάφο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, ο Λαζαρίδης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ.
"Ροντέο" το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ. Στο 53' ο Ναπολεόνι γύρισε στον Ουμπίντες, αλλά το σουτ του Αργεντινού πέρασε λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Σωτηρίου. Στο 61'ο Λε Ταλέκ έφτασε εκ νέου κοντά στο να βρει δίχτυα, δίχως να το καταφέρει. Ο Γάλλος έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Σωτηρίου, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ από διαγώνια θέση δεξιά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πλατανιάς είχε δοκάρι. Στο 62' ο Ανγκούλο δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι. Φοβερή φάση.
Και η επόμενη φάση ανήκε στους Κρητικούς. Ο Στανισιάβλιεβιτς στο 78' έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία στο 84'. Ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά βρήκε τον Λημνιό, αυτός έκανε την προβολή με τον Σωτηρίου να διώχνει και λίγο προτού ο Ναπολεόνι σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, ο Βάντερσον επενέβη και απομάκρυνε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναπολεόνι επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας σε πολύ δύσκολη απόκρουση τον Σωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου