Τελευταία Νέα

13/1/16

3η φάση (Φάση των 16) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα 3-0 (3-0)

Ο Στανισάβλιεβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 3-0 των Αρκάδων επί της Λάρισας.
Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Αστέρας επικρατώντας και στην Τρίπολη 3-0 της Λάρισας στο ντεμπούτο του Στανισάβλιεβιτς με τη φανέλα των Αρκάδων. Ο νεοαποκτηθείς είχε πολύ καλή απόδοση στα 57' που αγωνίστηκε και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα ενώ πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ.
Όμορφα όμως ήταν και τα άλλα δυο τέρματα των Αρκάδων που προήλθαν από ωραίος συνδυασμούς της ομάδας του Στάικου Βεργέτη που στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Βέβαια οι γηπεδούχοι είχαν και το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο παιχνίδι και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να είναι πιο άνετοι ενώ αρκετοί από τους παίκτες του Αστέρα άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο νεαρός προπονητής.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στους φιλοξενούμενος καθώς στο 6' Κρητικός έκανε το δεξί σουτ και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε ασθενώς, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 8' όταν ο Παπαδόπουλος στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα με το στήθος μετά από βαθιά μπαλιά και έκανε το δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη.
Ο Αστέρας άνοιξε το γκολ στο 13' με τον Στανισάβλιεβιτς. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατέβασε υπέροχα την μπάλα μετά από γέμισμα από τα αριστερά και απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με όμορφο κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και με εντυπωσιακό σουτ άφησε άγαλμα τον Καβουσάκη για το 1-0.
Το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο 28' ήταν προϊόν ωραίας οργανωμένης προσπάθειας. Ο Μούκαμ έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και ο Χαμντανί με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη.
Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο ήταν να απειλήσουν στο 30' με τον Μπουντόπουλο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Θεοδωρόπουλος έπιασε την μπάλα.
Στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο 45λεπτο.
Οι παίκτες του Αστέρα ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος και δεν αρκέστηκαν στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου αλλά έψαξαν και για άλλα τέρματα. Αρχικά στο 54' ο Μούκαμ από θέση αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καβουσάκης.
Δυο λεπτά αργότερα δυνατό σουτ από τον Παπαδόπουλο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα του στο 60' όταν σε μια ωραία αντεπίθεση ο Μούκαμ αποφάσισε να τελειώσει τη φάση αντί να πασάρει αριστερά στον Παπαδόπουλο που ήταν σε καλύτερη θέση.
Η πιο καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς ήρθε στο 61' με τον Μπουντόπουλο να μπαίνει στην περιοχή του Αστέρα από τα δεξιά και να κάνει το δυνατό σουτ, ο Θεοδωρόπουλος είχε κλείσει σωστά την αριστερή γωνία του και έβγαλε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 65', πάλι με τον Μούκαμ. Αυτή τη φορά σωστά έκανε το μονοκόμματο σουτ με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη.
"Κερασάκι στην τούρτα" το γκολ του Μάσα.
Η επόμενη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήρθε στο 68' σε μια νέα αντεπίθεση με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει στον Τσοκάνη που βγήκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη, με τον γκολκίπερ των Θεσσαλών να αποκρούει ωστόσο το δυνατό σουτ με το αριστερό του παίκτη των γηπεδούχων.
Οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα στο 83' όταν οι Μούκαμ-Κιτόκο έπαιξαν το ένα-δυο με τη μπάλα να φτάνει στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και τον Μάσα να μην προλαβαίνει τη μπάλα με προβολή ενώ το σουτ του Τσοκάνη ήταν άστοχο.
Στο 85' διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με ένα υπέροχο γκολ από τον Πάμπλο Μάσα. Ο επιθετικός των Αρκάδων έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά το βολέ του Θεοδωρόπουλου, κατέβασε όμορφα την μπάλα και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καβουσάκη και την έστειλε στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ: 13' Στανισάβλιεβιτς, 28' Χαμντανί, 85' Μάσα 
Κίτρινες: 19' Κιτόκο/23' Γιοβάνοβιτς, 33' Ροβίθης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78' Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57' Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (70' Γκρόσιος).

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61' Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61' Χοτζάλι), Ροβίθης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου