Τελευταία Νέα

7/6/16

Κολοσσός Ρόδου : Ανανέωσε ο Άρης Λυκογιάννης!

Στον πάγκο του Κολοσσού θα βρίσκεται για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο ο Άρης Λυκογιάννης, όπως ανακοίνωσαν οι "θαλασσί".
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Επομένως δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης του Άρη Λυκογιάννη. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Κολοσσού, στον πάγκο του οποίου θα κάθεται για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα οι "θαλασσί". 
Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ομάδας τον Νοέμβριο του 2014, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Κουταλιανό. Το αποτέλεσμα; Οδήγησε τον Κολοσσό για δύο συνεχόμενες σεζόν στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με ωραίο μπάσκετ. Εξ ου κι η άμεση απόφαση για παραμονή του στην άκρη του πάγκου, με τις δύο πλευρές να είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την έως τώρα συνεργασία τους.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: 
"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotel βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τον προπονητή, Άρη Λυκογιάννη"!
Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε πως : "έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Κολοσσού, αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα", για να προσθέσει: "Μάλιστα, κάποια πράγματα που ζήτησα να αλλάξουν, οι άνθρωποι του συλλόγου τα υλοποίησαν, οπότε πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα και για τρίτο χρόνο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα μείνω και ελπίζω τη νέα χρόνια να έχουμε ανάλογη ή ακόμη και καλύτερη πορεία σε σχέση με τις άλλες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου