Τελευταία Νέα

24/9/16

Λαύριο : Ανακοίνωσε τον Χριστόφορο Στεφανίδη!

Το Λαύριο πρόσθεσε και τον Χριστόφορο Στεφανίδη στη "μηχανή" του! Ο 36χρονος πόιντ γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
To Λαύριο θα γίνει η πέμπτη ομάδα του Χριστόφορου Στεφανίδη σε επίπεδο Α1. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ συμφώνησε με το Λαύριο για τη σεζόν 2016-17 και ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τον αθηναϊκό σύλλογο.
Ο Στεφανίδης ξεκίνησε την καριέρα του από το Παλαιό Φάληρο και στην Α1 αγωνίστηκε για πρώτη φορά από με τη φανέλα του Αμαρουσίου. Έκτοτε, έχει παίξει ακόμα σε Καβάλα (2009-13), Κολοσσό Ρόδου (2003-15) και πέρυσι στον Αρκαδικό. Με την ομάδα της Τρίπολης είχε 5,9 πόντους, 3 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:
"H KAE Λαύριο-DHI ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστόφορου Στεφανίδη! Ο 36άχρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με τις ικανότητες και την εμπειρία του θα αποτελέσει ένα σπουδαίο όπλο στα χέρια του κόουτς Σερέλη. Ο Στεφανίδης έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλίου του 1980 και με ύψος 1.84 μ. καλύπτει τη θέση του play maker. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Παλαιού Φαλήρου, Αμαρουσίου, Καβάλας, Κολοσσού και Αρκαδικού αποτελώντας πάντα βασικό γρανάζι στη μηχανή των ομάδων που αγωνίστηκε. Πρόκειται για αθλητή με εξαιρετική διαύγεια στο παιχνίδι του που αξιοποιεί τους συμπαίκτες του σε κάθε ευκαιρία, ενώ σκοράρει με συνέπεια και συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου