Τελευταία Νέα

25/10/16

1η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στην Κομοτηνή σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με φάσεις και από τις δυο πλευρές.
Σε ένα αρκετά καλό ματς στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στην 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και έδειξε έτοιμος και για την πρεμιέρα της Football League.
Και οι δυο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, έπαιξαν για τη νίκη αλλά η ομάδα της Κομοτηνής είχε την ουσία.
Το 1-0 έγινε στο 37' όταν μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Νικόλτση, αυτός μέσα στην περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του, γύρισε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 57'. Ο Ντούνης βγήκε εκτός εστίας και υπό την πίεση του Πολίμου έχασε την μπάλα, εν συνεχεία ο Γκίνη δεν έδιωξε με τον Πολίμο να κλέβει την μπάλα, να την δίνει στον Ηλιάδη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Χαλκιαδάκης έσπασε το τεχνικό οφσάιντ βγήκε από τα αριστερά και γύρισε παράλληλα προς τον Κάρδαρη ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Βρέσκας, κιτρίνισε στους Πλέγα (41'), Γαβριηλίδη (68'), Σταματάκο (74'), Πολίμο (76'), Τσίπρα (76'), Πετρούση (83').
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66' Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60' Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75' Μήλιος).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου