Τελευταία Νέα

1/11/16

Ηρακλής : Ανακοίνωσε τον Σάββας Παντελίδης τέλος ο Γιάννης Αμανατίδης!

Προπονητής του Ηρακλή είναι και επισήμως ο Σάββας Παντελίδης. Ο 51 ετών τεχνικός ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και αντικαθιστά τον Γιάννη Αμανατίδη. Τέλος και ο Θωμάς Στράτος.
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Σάββα Παντελίδη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον 51 ετών προπονητή.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Σάββας Παντελίδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση της ΠΑΕ και από αύριο αναλαμβάνει τα καινούρια του καθήκοντα.
Ο Σάββας Παντελίδης ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα και την Προοδευτική, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία ως προπονητής, καθώς έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων (Θρασύβουλος, Ρόδος, Φωστήρας, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικός Πειραιά, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός).
Καλωσορίζουμε τον Σάββα Παντελίδη στην μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".

Τέλος Αμανατίδης, Στράτος!


Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε παράλληλα τη λύση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Αμανατίδη και Θωμά Στράτο: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον υπηρεσιακό προπονητή, Γιάννη Αμανατίδη, καθώς και με τον βοηθό προπονητή, Θωμά Στράτο και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου