Τελευταία Νέα

31/10/16

Άρης: Aνακοίνωσε τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς!

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς με μορφή δανεισμού από την Βαλένθια. 
Oμάδα του Άρη προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς με μορφή δανεισμού από την Βαλένθια.
Ο 26χρονος σμολ-φόργουορντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιξε μπάσκετ στον Παναθηναϊκό, είχε μικρό χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα και από την στιγμή που παρουσιάστηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί στους "κιτρινόμαυρους" είπε αμέσως το "ναι". Ο Δημήτρης Πρίφτης θα του δώσει ενεργό ρόλο στο ροτέισον και ο αθλητής θα ενισχύσει την προσπάθεια των Θεσσαλονικιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Βαλένθια, έχοντας μέσο όρο 10 λεπτά συμμετοχής και 2 πόντους. Στο EuroCup είχε 9 λεπτά χρόνο συμμετοχής και 7 πόντους μέσο όρο σε 2 αναμετρήσεις.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, υπό μορφή δανεισμού από την Valencia. 
Ο γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1990, ύψους 2.02μ., διεθνής φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε μέχρι το 2013, με μία ενδιάμεση στάση, τη σεζόν 2008-09, στη Mega Vizura.
Το 2013 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο παρέμεινε έως το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στην ισπανική Valencia, πριν από την έλευσή του στον ΑΡΗ. Ο 26χρονος άσος έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Στην Εθνική Ομάδα:
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης U18 το καλοκαίρι του 2008, στο Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στον Πύργο και την Αμαλιάδα. Ένα χρόνο αργότερα (2009), κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 και την ίδια χρονιά ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με την Εθνική Ομάδα U20, στο Ευρωμπάσκετ της Ρόδου.
Το 2010 και πάλι με την U20, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Το 2013, 2014 και το 2015 έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.
Το νέο μέλος της ομάδας Βλάντο Γιάνκοβιτς, είναι υπέρμαχος της φιλοσοφίας "όχι λόγια, μόνο πράξεις". Του λόγου το αληθές το αποδεικνύουν οι δηλώσεις του στο www.arisbc.gr: "Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή, Δημήτρη Πρίφτη, που έκαναν πράξη την μετακίνησή μου από την Βαλένθια στον Άρη. Από κει και πέρα δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Τα λόγια… στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου