Τελευταία Νέα

14/12/16

3η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-3

Ο Ατρόμητος, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Τόνσο, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Πανθρακικού και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ως πρώτος στον 7ο όμιλο.
Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ με υπέροχες ατομικές προσπάθειες.
Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μάρτιν Τόνσο και Μιχάλη Μπαστακό, αλλά ο νεαρός γκολκίπερ του Πανθρακικού, Γιώργος Τζελέπης με υπέροχες αποκρούσεις κράτησε όρθια την ομάδα του. Τελικά, στο 10ο λεπτό ο Τόνσο με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 14ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπαστακού.
Οι Θρακιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια αισιοδοξίας. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο. Με γκολ. Στο 53ο λεπτό, ο Τόνσο με νέα εξαιρετική ατομική ενέργεια απέφυγε τους αμυντικούς του Πανθρακικού και πλάσαρε τον Τζελέπη για το 3-0. Μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους παίκτες του Ατρομήτου να διαχειρίζονται το υπέρ τους προβάδισμα και να φτάνουν σε μία εύκολη νίκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74' Κυριαλάνης), Πλέγας (79' Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65' Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ουμπίδες (30' Νάτσος), Κεϊτά, Στόιτσεφ, Λημνιός (63' Γκουγκούδης), Τόνσο (60' Δ. Παπαδόπουλος), Μπαστακός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ατρόμητος 6 (4-1)
2. Παναιτωλικός 6 (6-2)
3. Πανθρακικός 3 (3-4)
4. Καλλιθέα 3 (2-8)
*Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου