Τελευταία Νέα

2/7/18

ΠΑΟΚ - Νόρτζελαντ 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο τρίτο φιλικό που έδωσε κόντρα στη Νόρτζελαντ δείχνοντας και πάλι αρκετά αμυντικά κενά ιδίως στο πρώτο 45λεπτο.
Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε με φιλική ήττα από τη Νόρτζελαντ, με 2-1, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείχνει ανάλογο πρόσωπο με αυτό κόντρα στο φιλικό με την Άντερλεχτ.
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στη πιο νεαρή ομάδων των Δανών έκαναν αρκετά αμυντικά λάθη, δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν σωστά στην πίεση και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.
Στο δεύτερο μέρος και με δέκα νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, πίεσε περισσότερο, μείωσε και προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.
ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΟΙ ΔΑΝΟΙ.
Μόλις στο 6' οι Δανοί άνοιξαν το σκορ. Σε σέντρα από τα δεξιά η μπάλα πέρασε από τον Ρέι και ο Βιεϊρίνια πάνω στη γραμμή δεν μπόρεσε να διώξει σωστά έχοντας λάθος τοποθέτηση. Η μπάλα έφτασε στον Όλσεν ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τη Νόρτζελαντ.
Οι Δανοί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να μην αφήνουν τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα η ομάδα του Λουτσέσκου να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λάρσεν.
Από την άλλη πλευρά με όπλο τους την πίεση οι παίκτες της Νόρτζελαντ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο 31' ο Γκόντσγουέϊ πίεσε τον Μιχόγεβιτς ο οποίος έκανε ένα παιδικό λάθος στη προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ρέι. Το γύρισμα ήταν κακό με τον επιθετικό των Δανών να μπαίνει στη φάση, να κλέβει τη μπάλα, να περνάει τον Αργεντινό γκολκίπερ και να κάνει στην κενή εστία το 2-0.
Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 45' όταν ο Μυστακίδης μπήκε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα με τον Λάρσεν να διώχνει, η μπάλα έφτασε στον Σάχοβ που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΛΚΑΣ.


Ο Λουτσέσκου μοιράζοντας και πάλι το χρόνο συμμετοχής έκανε δέκα αλλαγές στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 52' με τον Μπαλογιάνη από τα αριστερά να κάνει το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Λάρσεν. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέλκας μοίρασε αριστερά στον Κουλούρη ο οποίος έκανε ωραία προσποίηση και σουτ αλλά ο Λάρσεν έπιασε τη μπάλα.
Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ΠΑΟΚ ήρθε στο 74' με τον Λημνιό να κάνει τη σέντρα και τον Βαρέλα να κάνει τη προβολή αλλά ο Λάρσεν έδιωξε σε κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό όμως ήρθε η μείωση του σκορ από τον ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός πίεσε, έκλεψε, έκανε και τη σέντρα με τον Πέδρο Ενρίκε με κεφαλιά πάσα να δίνει στον Κουλούρη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενή εστία.
Δεν είχαν περάσει ούτε εξήντα δευτερόλεπτα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται και πάλι φάτσα με το γκολ. Η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Πέδρο Ενρίκε ο οποίος προσπάθησε να νικήσει τον Λάρσεν ο οποίος έδιωξε και πάλι.
Η πρώτη καλή στιγμή των Δανών στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 83' όταν ο Όκβιστ με τρομερό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει σύριζα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.
Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ να φέρει το ματς στα ίσια χάθηκε στο 89' όταν ο Μπίσεσβαρ έκλεψε τη μπάλα, άνοιξε αριστερά στον Ενρίκε που έκανε τη σέντρα αλλά ήταν πιο προωθημένη και ο Κουλούρης δεν πρόλαβε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιος, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σαχόβ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.
ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Μπαλόγιανης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63' Λημνιός), Κουλούρης. 
Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν (53' Άντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν(57' Ράσμουσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου