Τελευταία Νέα

2/7/18

Άρης : Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος!

Στον Άρη για δυο ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος με τον νεαρό γκολκίπερ να υπογράφει την Δευτέρα (2/7) το νέο του συμβόλαιο.
Tην εστία του Άρη έως το 2020 τουλάχιστον θα υπερασπίζεται ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος με τον νεαρό γκολκίπερ που ήταν πέρυσι βασικός στους "κιτρινόμαυρους" στην Football League να υπογράφει την Δευτέρα συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμα δυο χρόνια. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Αναγνωστόπουλος θα παίξει με τον Άρη και στην Super League.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο 23χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020. 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ με τον ΑΡΗ στη Super League. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Καρυπίδη, για την εμπιστοσύνη του. Βρίσκομαι δύο χρόνια εδώ και έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας»".

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ!


Ο Άρης επίσης την Δευτέρα έκανε γνωστό πως επιστρέφει στην ομάδα, σε ρόλο τιμ μάνατζερ, ο παλαίμαχος αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" Γιώργος Κολτσίδας.
Ο Κολτσίδας που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα του Άρη θα βοηθήσει και πάλι την ομάδα που αγάπησε απ' άλλο πόστο αυτή τη φορά. 
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κολτσίδα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου