Τελευταία Νέα

15/5/19

Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ιταλίας 2019 : Αταλάντα - Λάτσιο 0-2 (Coppa Italia)

Η Λάτσιο νίκησε με 2-0 την Αταλάντα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και πανηγύρισε το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της. Τα γκολ στο 82' και στο 90' οι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Κορέα αντίστοιχα.
'Eξι χρόνια αναμονής ήταν πολλά για την Λάτσιο η οποία επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2013, πανηγυρίζοντας το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της.
Οι Ρωμαίοι έπαιξαν στο "Ολίμπικο" με την νεανική Αταλάντα η οποία το πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει τον τίτλο μέσα στην ιταλική πρωτεύουσα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο Σιμόνε Ινζάγκι στο 78' πέρασε στο ματς τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αντί του Λουίς Αλμπέρτο και ο Σέρβος χαφ τον δικαίωσε. Συγκεκριμένα, στο 82' ο διεθνής μέσος σε κόρνερ του Λέιβα πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Σε εκείνο το σημείο, τα πόδια των παικτών της Αταλάντα "κόπηκαν" και σε μία αντεπίθεση, ο Κορέα με πανέμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το 2-0 στο 90'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μασιέλο, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν (85' Πάσαλιτς), Φρόιλερ, Καστάν (85' Γκόσενς), Γκόμες, Ιλιτσιτς, Ζάπατα (85' Μπάροου).
ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος (36' Ράντου), Μάρουσιτς, Παρόλο, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (78' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (66' Καϊσέδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου