Τελευταία Νέα

15/5/19

Τα αποτελέσματα των πρώτων μπαράζ αγώνων ανόδου της Γ' Εθνική!

                                       
Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των μπαράζ αγώνων ανόδου της Γ' Εθνικής!

Η ομάδα της Νίκαιας μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας και πλέον γιορτάζει την άνοδό του σε επαγγελματική κατηγορία έπειτα από οκτώ χρόνια που αγωνιζόταν στις ερασιτεχνικές. 
Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Μπούζουρας (16') και Κουϊρακίδης (38').
Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μέσα στο γήπεδό τους το οποίο ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς τους μπήκαν με αποκλειστικό σκοπό να φύγουν νικητές και να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.
Ο Αιολικός από την πλευρά του φάνηκε κάπως... μουδιασμένος, ίσως και επηρεασμένος από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που συνάντησαν και το πλήρωσε από νωρίς αφού στο 16ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπούζουρα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, 22 λεπτά αργότερα ο Μπούζουρας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, δίνοντάς τους σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο κι έπειτα από οκτώ χρόνια θα βρεθεί ξανά στα γήπεδα της Football League.
Συνθέσεις:
Ιωνικός (Αρναούτης): Kουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Ατματζίδης, Πογοσιάν, Καρέλης, Κουιρουκίδης, Καλλέργης
Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Μπούζουρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τζόρνταν, Λαμπράκης.
Την άνοδο στη Football League πανηγύρισε η Τρίγλια που νίκησε εκτός έδρας τον Νέστο Χρυσούπολης με 1-0.
Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον ΠΟΤ στο τέλος να γεύεται τη χαρά της πρόκρισης.
Το χρυσό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ντούνγκα στο 43' από το σημείο του πέναλτι.
Στη συνέχεια ο Νέστος πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.
Συνθέσεις:
Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (70’ Τσαμπέγια), Ευθυμιάδης, Μκρτσιάν, Ορφανίδης (52’ Τσελέπης), Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.
ΠΟ Τρίγλιας: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιώνης, Σγούρης, Μιλκούδης, Καρατζαόγλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Κεχαγιάς, Ντούνγκα, Σταυρόπουλος (87’ Προκοπίου).
Ο Θεσπρωτός υποδέχτηκε στην έδρα του τη Νίκη Βόλου και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Football League.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μπίκα στο 43'.
Στο επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Θεσπρωτός έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Σουλιώτη.
Στην επανάληψη η Νίκη Βόλου προσπάθησε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το κερασάκι στην τούρτα του Θεσπρωτού έβαλε ο Μπίκας στο 86' χάρη στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 1-0 υπέρ του Θεσπρωτού.
Συνθέσεις:
Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ε. Κωνσταντίνου (89’ Μπέρτσο), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος (76’ Φούντζουλας), Ευθυμίου, Μπίκας, Πόζογλου (88’ Γκόλιας).
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Θ. Παπαδόπουλος, Μετούσι (46’ Ντινιωτάκης), Τσεμπερίδης (78’ Τσιώλης), Μέτσε (39’ λ.τ. Ιορδανίδης), Ρόβας (58’ Βουκομάνοβιτς), Δεμηρτζόγλου, Μαντζίρης, Κέρι.

Ο Διαγόρας Ρόδου μπορεί να ηττήθηκε από την Καλαμάτα με 2-1 στην παράταση, όμως κέρδισε την άνοδο για την Football League.
Ο Διαγόρας ήταν εκείνος που πήρε την άνοδο στην Football League, η οποία βάσει της αναδιάρθρωσης θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Καλαμάτα στο κατάμεστο γήπεδο της ομάδας της Μεσσηνίας, όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα τους έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.
Η Καλαμάτα ισοφάρισε τη μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γιόνδη στο 48', ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος. Το 1-0  παρέμεινε μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση ο Μπουρλάκης πέτυχε στο 114' με απευθείας εκτέλεση φάουλ το "χρυσό" γκολ της ισοφάρισης. Η Καλαμάτα δεν τα παράτησε και παρ' ότι έμεινε με εννέα παίκτες στο 120' σημείωσε το 2-1 με τον Μάρκοβιτς, αλλά το εκτός έδρας γκολ των φιλοξενούμενων έκανε τη διαφορά. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου έχει η Καλαμάτα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (83' Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης, Μίνγκας (67' Κάρλος), Λαθύρης (79' Μάρκοβιτς).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57' Ντουαλά), Δήμας (64' Καρπαθάκης), Γεωργίου, Γλυνός (99' Μπουρλάκης).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς αγώνων των μπαράζ:
Ιωνικός - Αιολικός 2-0 (Μπούζουρας 16', Κουϊρακίδης 38'.') (2-2)

Θεσπρωτός
Νίκη Βόλου 2-0 (Μπίκας 43',86 ) (1-0)


Νέστος Χρυσούπολης - Τρίγλια 0-1  (Ντούνγκα 43' πέν.) (0-0) 

Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου 2-1 Πάρ. (1-0 κ.α.)  (
Γιόνδη 48, Μάρκοβιτς 120'/Μπουρλάκης 114') (0-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου