Τελευταία Νέα

12/2/11

Εργοτέλης - Καβάλα 2-1

               Μπέτο

Ο Εργοτέλης πήρε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ επί της Καβάλας και την ξεπέρασε στην βαθμολογία, πιάνοντας την πέμπτη θέση που οδηγεί στα Play Off.



Η ομάδα του Εργοτέλη έφτασε ακόμα πιο κοντά στον στόχο του για τη φετινή σεζόν, που είναι η συμμετοχή στα Play Off, καθώς κέρδισε με 2-1 την Καβάλα και την ξεπέρασε στην βαθμολογία.

Η Καβάλα προηγήθηκε στο σκορ όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, καθώς οι Κρητικοί βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα. 


Με έναν καταπληκτικό Ρομάνο που μοίραζε ασίστ με κάθε τρόπο, ο Εργοτέλης συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία για τα πλέι οφ και δείχνει πως φέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Χένρι Κάσπερτσακ έκαναν την χειρότερη, ίσως, εμφάνιση τους τη φετινή σεζόν και έχασαν δίκαια.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών).

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωστάρας (Αιτ/νιας).

4ος: Κουτσιάφτης (Άρτας).

Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφ/νιας ).

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (Κυριακίδης 90'), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Μπέτο (Ορφανός 64'), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (Λεάλ 56').

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Περτζέλ (Ογκμπέτσε 77'), Πετκάκης(Σιόντης 46'), Ντικρόκ, Ντιε, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νικουλάε, Ρίος (Περεϊρίνια 73').

Σκορερ: Ονουάτσι (σουτ 22') - Μπέτο (κεφαλιά 45'), Λεάλ (πέναλτι 71').

Καρτες: Σιόντης (κίτρινη 59'), Τόμασιστς (κίτρινη 67'), Ντουγκλάο (κίτρινη 69'), Ρουμπάκης (κίτρινη 81'), Ορφανός (κίτρινη 87'), Τομασιτς (κίτρινη / κόκκινη 89'), Δασκαλάκης (κίτρινη 90').

1 σχόλιο: