Τελευταία Νέα

22/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (1-1).

Ολυμπιακός Βόλου πανηγυρική
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε σπουδαία πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ισοπαλία με 2-2 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πήρε παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης!
Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Βολου ο Ανιέτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως μεγάλη ευθύνη φέρει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, που απλά κοιτούσε τη μπάλα.
Στοιχεία αγώνα:
Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης (Καραγκούνης 56'), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (Νάστος 89'), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (Κούτσι 60').
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε, Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο.
Σκόρερ: Επστάιν (3' σουτ), Λαζαρίδης (σουτ 73') - Πινδώνης (σουτ 48'), Ανιέτε (σουτ 92')
Κάρτες: Γόγολος (κίτρινη 27'), Τσιάτσιος (κίτρινη 34'), Γκότοβος (κίτρινη 40'), Μπέλιτς (κίτρινη 42'), Ογιαρμπίντε (κίτρινη 92').

Ξεκίνημα με γκολ.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Δημούτσος έκανε μία σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Επστάιν και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 15ο λεπτό είχαμε μία απίστευτη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε πάνω στον Λαζαρίδη που αντί να κάνει κεφαλιά προς το τέρμα, έκανε προς τα πίσω! Ο Γερμανός άσος άσος θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του στο 44ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο από τα δεξιά βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Τα έφερε όλα τούμπα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο, με μία διαφορά όμως. Το γκολ στο ξεκίνημα πέτυχε ο Πινδώνης για τον Ολυμπιακό Βόλου, κι έβαλε φωτιά στο ματς. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ράντμαν, δοκάρι για τον Βόλο και συνεχόμενα σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Πινδώνη που με νέο σουτ νίκησε τον κίπερ του Ατρόμητου.
Ο Βόλος έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 55', όταν ο Μπακαγιόκο πήρε γυριστή κεφαλιά, όμως ο Ράντμαν με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό ο Καραμάνος πάτησε εντυπωσιακά στον Δημούτσο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ όμως ο Γκίτκος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Λαζαρίδης ο λυτρωτής.

Η πίεση του Ατρόμητου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 73ο λεπτό με τον Νίκο Λαζαρίδη. Ο έμπειρος αμυντικός πήρε τη μπάλα στα πόδια, μετά από κεφαλιά πάσα του Ιγκλέσιας, έκανε το πλασέ και νίκησε τον κίπερ του Ολυμπιακού Βόλου.
Στο 83ο λεπτό ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως ο Κούτσι αστόχησε απέναντι από τον Γκίτκος και λίγο προς τα πλάγια.

Σοκ στο 91'!

Ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε σε 2-2 στο 91ο λεπτό και έκλεψε την πρόκριση μέσα στο Περιστέρι! Ο Ανιέτε εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από πολλά κεφάλια και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ράντμαν, που φέρει μεγάλη ευθύνη για τον αποκλεισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου