Με την ελπίδα πως θα χτυπήσει... λαβράκια, η Καλλονή απέκτησε τους Χατζηδημητρίου (φωτό) και Ουνγιαλίδη που πέρσι έπαιζαν στη Football League, αλλά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με την ανακοίνωση των "πρασίνων" να βάζει... τέλος στην αναμονή.Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εφαρμόζει το πλάνο περί απόκτησης νεαρών ταλέντων, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να εντάσσεται στο "τριφύλλι".
Την αποδέσμευση του Όλιβερ Λαφαγέτ ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ευχήθηκε στον Αμερικανό με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.
Την "κιτρινόμαυρη" φανέλα θα φορά από εδώ και στο εξής ο νεαρός Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Ο 18χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020.
Ο Βασίλης Πατσατζόγλου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21 ετών μεσοαμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας καθώς την Παρασκευή έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο επιστρέφοντας έτσι στους πάγκους μετά την Ξάνθη.
Στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε σήμερα (26/6) ο 25χρονος Άγγελος Χαντί μετά την συμφωνία που είχε επέλθει από χθες (25/6) και υπέγραψε το διετές του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ηρακλής.
Ο Βαγγέλης Νάστος αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο ύστερα από έξι χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Περιστερίου. Πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους "μελανόλευκους". Το ίδιο έπραξαν και οι Ανδρέας Πελεκούδας, Βασίλης Νιφόρας και Ανδρέας Οικονομόπουλος.
Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Κοστίν Λάζαρ στον Ηρακλή. Επέκταση ενός ακόμη χρόνου στον Κοσμά Τσιλιανίδη και παραμονή ως το 2018 και διαφορά με τον Σάββα Σιατραβάνη.
Τριετές συμβόλαιο με την Χάρτς υπέγραψε ο Χουάνμα Ντελγκάδο με τον Ισπανό πρώην επιθετικό της Καλλονής να δηλώνει πολύ χαρούμενος από όσα συνάντησε στην ομάδα της Σκωτίας.
Το πέντε στα πέντε των ανανεώσεων που επιθυμούσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον Ηρακλή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έγινε πράξη μετά και από την ανανέωση του Νίκου Πουρτουλίδη ως το 2017.
Στην απόκτηση του Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ούιπεστ προχώρησε ο Πλατανιάς με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Μιλούνοβιτς.
Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρεκ Κουκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το 23χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι ο τρίτος παίκτης που προστίθεται στο ρόστερ των Κρητικών, μετά του Γιάροσλαβ Κορόλεφ και Μάρκους Ρέλφορντ.
Μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η ΑΕΚ που πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Μάρκ Κάρτερ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ. Τέταρτη ελληνική ομάδα του Αμερικανού στην καριέρα του.
Ποδοσφαιριστής της Λεχ Πόζναν είναι ο 25χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος, πρώην του Πλατανιά, Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, καθώς ανακοινώθηκε από την πολωνική ομάδα.
Ο Μπράιαντ Ντάνστον απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού και σήμερα (23/6) ανακοινώθηκε από την Αναντολού Εφές μαζί με τον Ντέρικ Μπράουν.
Ουαλία ή Κροατία θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπρόουτον - Λοκομοτίβα.
Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς "εξαργύρωσε" τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις με τον Άρη, με μεταγραφή στην Κλουζ. Οι "κίτρινοι" κινούνται ήδη για την αντικαστάστασή του.
Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του, με τον Μάρκους Ρέλφορντ να προστίθεται στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Φέτος αγωνίστηκε στη Ναντ, μετρώντας 14.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο.
Ο Ντιόγκο ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Βιτόρια Σετουμπάλ στην Κέρκυρα έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Πορτογαλίας και θα παραμείνει στους "Φαίακες" για έναν χρόνο ακόμα.
Το Ρέθυμνο εμπιστεύτηκε τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα του Πανιωνίου.
Ο Κροάτης τεχνικός, Ίγκορ Τούντορ, είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο "Δικέφαλος".
Μετά τον Ουσέρο, ο Ατρόμητος έκανε δικό του και τον Εμπόου. Ο Σενεγελάζος αμυντικός, ο οποίος έπαιζε στον Πανθρακικό, υπέγραψε για δυο χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου.